Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Gordijnen

Gordijnen en harde raamdecoratie: de sfeermakers bij uitstek.

De meest bekende raamdecoratie zijn gordijnen en vitrage. Daarnaast worden ook veel in-betweens en transparanten in het interieur toegepast. Deze vormen van raamdecoratie hebben de eigenschap om kleur, sfeer en privacy in één te bieden. Bij WoonID Emmeloord kunt u u vrijblijvend laten adviseren over welke mogelijkheden er bij u toegepast kunnen worden. Overweeg bijvoorbeeld naast het ophangen aan rail ook eens een mooie roede of spangarnituur.

Gordijnen zijn niet alleen een decoratieve toevoeging aan uw interieur, maar kunnen ook diverse functionele eigenschappen hebben. Neem akoestische gordijnen, deze zijn speciaal ontworpen om geluid te absorberen en de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar geluidsoverlast van buitenaf of galmende geluiden binnenshuis een probleem zijn, zoals slaapkamers, woonkamers of kantoren.

Daarnaast zijn er gordijnen met een isolerende werking. Deze gordijnen zijn gemaakt van materialen met isolerende eigenschappen, zoals thermische voeringen of speciale stoffen met een isolerende coating. Deze gordijnen kunnen helpen om warmte binnen te houden tijdens de winter en buiten te houden tijdens de zomer.

Transparante gordijnen zijn een goede optie als u op zoek bent naar privacy terwijl u nog steeds natuurlijk licht in uw ruimte wilt laten binnenkomen. Daarentegen zijn er gordijnen met een verduisterende werking. Deze gordijnen zijn gemaakt van dichte stoffen of hebben een speciale verduisterende voering die vrijwel al het licht blokkeert.

Denk ook aan binnenzonwering. Zonneschermen, plisségordijnen en vouwgordijnen zijn speciaal ontworpen om de zonnestralen te filteren en het binnendringen van UV-stralen te verminderen. Dit kan helpen om het binnenklimaat aangenamer te maken en schadelijke gevolgen van de zon, zoals verkleuring van meubels en vloeren, te verminderen. Naast hun functionele voordelen, bieden raamdecoratie en binnen zonwering ook tal van mogelijkheden voor het creëren van de gewenste sfeer en stijl in een ruimte.

Gordijn merken die wij in de winkel hebben:

Binnenzonwering merken waar wij mee werken: