Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wandbekleding

Met wandbekleding kunt u uw woning in een handomdraai een andere uitstraling geven. Denk aan behang en verven, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw muur af te werken. Denk ook aan akoestische panelen of een mooi en sfeervol stukwerk. Bij WoonID Emmeloord is vrijwel alles mogelijk. Wij verzorgen graag uw schilder-, stukwerk en wandbekleding voor uw muren, volledig naar uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Het kan lastig zijn om te bepalen welke wandbekleding goed past bij uw woning. Daarom voorziet WoonID Emmeloord u graag van goed advies. Zo creëert u in iedere ruimte van uw woning een fijne sfeer waarbij u zich thuis voelt. Door de vele designs en verschillende materialen zijn er talloze opties. Zo kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de wand te behangen en te combineren met een mooi stuk- of schilderwerk.

Kom gerust eens langs bij ons in de winkel. Hier staan onze medewerkers voor u klaar en helpen wij u graag verder. Bij WoonID Emmeloord bieden wij u een compleet assortiment op het gebied van woninginrichting en werken wij uitsluitend met vakmensen. Wij komen ook graag bij u thuis om uw nieuwe wandbekleding te plaatsen. Loop vrijblijvend bij ons binnen voor inspiratie en advies.

Bij WoonID Emmeloord vindt u zeker iets dat bij u past. In onze showroom vindt u een breed assortiment merken voor wandbekleding en nog veel meer. Wij helpen u ook graag met andere producten in uw woning. Maak gerust vrijblijvend een afspraak of bekijk de mogelijkheden in onze showroom!

Bij ons vindt u de volgende merken:

Arte 
Hooked on Walls
Eijffinger
At Walls
BN
Komar
Hohenberger
Rasch
Missoni
Boras Tapeter
Marimekko
Marburg