Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

PVC vloeren

Met de vloeren uit de PVC collectie kunt u een vloer creëren die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. mmPVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn alle PVC vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

PVC-vloeren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. PVC-vloeren worden vaak gebruikt als alternatief voor houten vloeren, laminaat of tapijt vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige installatie en onderhoudsgemak.

Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals badkamers toe te passen. WoonID Emmeloord is uw specialist op het gebied van installeren van zowel dry-back alsook click pvc vloeren.

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elke ruimte en interieurontwerp. Ze kunnen eruit zien als natuurlijke materialen zoals hout of steen, maar ook als abstracte patronen en afbeeldingen. Dit maakt PVC-vloeren ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

PVC-vloeren zijn daarnaast een milieuvriendelijke keuze voor huiseigenaren en bedrijven die hun impact op het milieu willen verminderen. Bij de productie van PVC-vloeren wordt namelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Dit zorgt ervoor dat de vloeren na gebruik goed gerecycled kunnen worden. 

Al met al zijn PVC-vloeren een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar duurzame, onderhoudsvriendelijke vloerbedekking die er ook nog eens mooi uitziet. Met hun brede scala aan stijlen en kleuren, eenvoudige installatie en onderhoudsgemak, zijn PVC-vloeren een slimme keuze voor elke ruimte en elk budget.

PVC merken:

Tapijt & Vinyl merken: