Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Interieur advies

Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u gewoon toe aan iets anders? Dan bent u bij WoonID Emmeloord op de juiste plek. Het creëren van een mooi interieur dat voldoet aan uw wensen kan lastig zijn. Bij WoonID Emmeloord zorgen wij ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen huis. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis kijken om de huidige situatie goed in ons op te nemen. Hier overleggen wij graag met u wat uw wensen en ideeën zijn voor uw nieuwe interieur. Natuurlijk is het ook belangrijk wat u niet wilt. 

Nadat wij uw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij voor u aan de slag. We verzamelen alle ideeën en materialen die nodig zijn voor de aankleding van uw vloeren, ramen en wanden. Vervolgens nodigen we u graag uit bij ons in de winkel. Hier doen wij ons voorstel en komen we met een passend advies gebaseerd op uw persoonlijke wensen. 

Tijdens het vrijblijvende interieuradvies bekijken we uw interieur met een frisse blik. Bij WoonID Emmeloord is alles mogelijk. Van advies over ideeën over vloeren, ramen en wanden tot een compleet en passend geheel van uw woning. Natuurlijk is het ook mogelijk om te werken met meubels die u graag behoudt. Samen ontdekken we uw woonstijl en gaan we op zoek naar passende kleuren en materialen. Ook beantwoorden we graag al uw woonvragen en houden we uiteraard rekening met uw budget. 

Neem gerust contact met ons op om u verder te laten informeren over interieur advies. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om gewoon eens bij ons binnen te lopen. In onze winkel in Emmeloord helpen we u graag verder en voorzien we u van advies over alles omtrent interieur. Ons advies is altijd vrijblijvend en zonder kosten. Wanneer u een volledig interieur ontwerp wenst, brengen wij u in contact met een binnenhuisarchitect.